Bosanska Piramida Zablude

Majka svih lažnih piramida

10.06.2006.

Gdja. Nukic se pita, a mi odgovaramo.

U clanku najpristrasnijeg casopisa sto se piramida tice, visoko.co.ba, pita se gdja. Nukic kako to da svjetski naucnici poput prof. Hardinga mogu u kratkom vremenu ustanoviti da piramide nema? Pa, draga gdjo. Nukic, kada jedan sarlatan bez ikakve naucne naobrazbe moze zakljuciti da ima ne samo jedna nego pet piramida, sto da iskusni arheolozi (poput Hardinga) i geolozi (poput onih iz Tuzle) ne smiju da utvrde da je to neistina?

Znaci li to mozda da svaki ublehas ima pravo da postavi svoje sulude teorije, a da niko od ucenog svijeta ih ne smije opovrgnuti?

Vasa argumentacija nam malo smrdi na komunisticko jednoumlje, moramo iskreno kazati. Ali i ne cudi nas, kada u vasem piramidalnom timu imate stare komunisticke kadrove poput Murisa Osmanagica i Senada Hodovica. Ovaj prvi nas i ne interesira toliko, koliko nam je ovaj drugi zanimljiv. Cuj ti to, ljuti se Hodovic sto eksperti poput Hardinga nisu za vrijeme posjete Visokom pokucali na njegova vrata? Pa ko je on, da se njemu mora ici na noge? Jednom obicnom profesoru marksizma, dakle profesoru jedne propale nauke, se ne moraju obracati arheolozi. To bi isto bilo kao kad bi neki hirurg morao da posjeti nekog srednjoskolca prije nego se lati skalpela i pincete.

Pobrkali ste loncice gdjo. Nukic i bolje bi vam bilo da vec malo trenirate cijepanje vase diplome, koju ste dosadasnjim ponasanjem toliko popljuvali da je tinta na njoj popustila.


Bosanska Piramida Zablude
<< 06/2006 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930


APWR clanovi i prijatelji

Preporuceni linkovi
Basta Misterije (satira)
Bosanceros (poezija)
Krampaj zadzabe (satira)

---- Community ----

Bosanci.net (community)
Blogger.ba (blog hoster)
Sarajevo-X Forum

---- Multimedia ----

(Osmanagiceve TV-provale)

NTV Hayat - Korak
Centralni Zatvor


Analize zablude

Prava historija Bosne

eMail, RSS-Feed & APWR-Homepage
piramidazablude@yahoo.com

RSS-Feed

APWR HOME


Counter
128984