Bosanska Piramida Zablude

Majka svih lažnih piramida

04.07.2006.

Multidimenzionalne lazi i ublehe

Da li da uopce navedemo po ko zna koji put cinjenicu, da Semir Osmanagic i njegova privatna prcija, od nas zvana FNP (fondacija nepostojece piramide) nista drugo ne radi, no sto stampa lazi na traci?!

Ako zelite jos vise da saznate, toplo vam preporucujem citanje clanaka sa bloga clanice naseg web-ringa, Stultitie:

Falsifikator!

Denuncijant!

04.07.2006.

OZNA sve dozna.

Kada ne mogu putem samoreklamiranja, politicarskih poljubaca i ofirnih lazi poput one, da je dr. Hawass poslao Barakata, FNP (fondacija nepostojece piramide) na celu sa glavnim sektasem, Semirom Osmanagicem, poseze za najjeftinijim, najnekulturnijim i najprostijim sredstvom u borbi protiv neistomisljenika: DENUNCIJACIJOM!

Dakle, dragi citaoci, dotakli smo dno dna ili tacnije, FNP se ulitala. Poslije toliko vremena "strucnog" laganja, odbijanja naucnih dokaza poput onog sa tuzlanskog geolosko-gradjevinskog fakulteta, Osmanagic i njegova sekta pokusavaju da blate casne ljude i sire medju narodom teorije zavjera, kojom ionako obiluju Osmanagiceve "knjige". Jos malo pa ce sve biti pod sumnjom da se radi o zavjeri. Neces moci ni kupiti hljeba u pekari, a da ne posumnjaju da nisi "dobar" sa pekarom, pa dobijas kvalitetniji hljeb od komsija. A kuda vode zavjere i ostala psihoticna razmisljanja, je nedavno porazeni komunizam svima jasno pokazao. 'Propast jedne sulude ideje o piramidama' ce kasnije stojati u analima historije svijeta pod rubrikom "najvece ljudske prevare i zablude".

Zbilja, da kao kljusad srljaju u pravcu svoje nevjerovatne nadriteze o piramidama je bilo za ocekivati, ali da ce preci na ovako jeftine, pogane i neukusne metode denuncijacije, kao nekada jugoslovenska OZNA, UDBA ili KOS, to nije bilo za ocekivati, posto smo cak i Semiru Osmanagicu pripisivali barem toliko ljudstva i kulturnog ponasanja.

Citajuci najnoviji clanak sa visoko.co.ba sticemo dojam da je ovo samo pocetak kraja. I to kraja jedne sulude ideje, bazirane na lazima, prevarama i zabludama. Lazi su dosle izvana, bile poduprte prevarama unutar nase zemlje od strane korumpiranih politicara, propalih marksistickih profesora i nazovi-naucnica, koje su bile ostale bez posla, pa se latile prve najbolje sanse za zaradom, a plodno tlo su nasle na osnovi zabluda u nasem narodu.

Zablude prestaju polahko, posto se javljaju i prevareni naucnici poput Grace Fegan (koja nikada nije htjela ni da cuje o ovom nazovi-projektu), i naucnici ciji se ugled pokusalo zloupotrijebiti (poput prof. Bruce Hitchner-a), kao i naucnici, koji su pojasnili da odredjeni kreatori ove prevare nemaju nikakve veze s njima (npr. pismo dr. Hawass-a u vezi dr. Barakata i Semirove izjave, da je dr. Hawass bio taj, koji je poslao dr. Barakata u Bosnu).

Ali lazi i prevare se jos uvijek odupiru istini i konacnoj presudi od strane prevarenog naroda i oficijelne nauke.

I samo znajte da je najvise DENUNCIJACIJA bilo pred sami kraj komunizma, posto se poslije toga vise jednostavno nije znalo "ko pije, a ko placa". I istu takvu sudbinu dozivljava ova suluda ideja, ustolicena u liku famozne Fondacije, prozdranih 145.000KM, nestalih kostura, nekoliko tona obicnog kamenja, masne place Semirovog sure Marija Gerussija, kao i samog Osmanagica i njegovih pulena poput Hodovica, Nukicke, psihologinje Vehabovic-Rudez, dr. Smailbegovica, Semirovog oca, prof. Murisa Osmanagica i ostalih (su)kreatora ublehe.

Bosanska Piramida Zablude
<< 07/2006 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


APWR clanovi i prijatelji

Preporuceni linkovi
Basta Misterije (satira)
Bosanceros (poezija)
Krampaj zadzabe (satira)

---- Community ----

Bosanci.net (community)
Blogger.ba (blog hoster)
Sarajevo-X Forum

---- Multimedia ----

(Osmanagiceve TV-provale)

NTV Hayat - Korak
Centralni Zatvor


Analize zablude

Prava historija Bosne

eMail, RSS-Feed & APWR-Homepage
piramidazablude@yahoo.com

RSS-Feed

APWR HOME


Counter
128984