Bosanska Piramida Zablude

Majka svih lažnih piramida

04.07.2006.

OZNA sve dozna.

Kada ne mogu putem samoreklamiranja, politicarskih poljubaca i ofirnih lazi poput one, da je dr. Hawass poslao Barakata, FNP (fondacija nepostojece piramide) na celu sa glavnim sektasem, Semirom Osmanagicem, poseze za najjeftinijim, najnekulturnijim i najprostijim sredstvom u borbi protiv neistomisljenika: DENUNCIJACIJOM!

Dakle, dragi citaoci, dotakli smo dno dna ili tacnije, FNP se ulitala. Poslije toliko vremena "strucnog" laganja, odbijanja naucnih dokaza poput onog sa tuzlanskog geolosko-gradjevinskog fakulteta, Osmanagic i njegova sekta pokusavaju da blate casne ljude i sire medju narodom teorije zavjera, kojom ionako obiluju Osmanagiceve "knjige". Jos malo pa ce sve biti pod sumnjom da se radi o zavjeri. Neces moci ni kupiti hljeba u pekari, a da ne posumnjaju da nisi "dobar" sa pekarom, pa dobijas kvalitetniji hljeb od komsija. A kuda vode zavjere i ostala psihoticna razmisljanja, je nedavno porazeni komunizam svima jasno pokazao. 'Propast jedne sulude ideje o piramidama' ce kasnije stojati u analima historije svijeta pod rubrikom "najvece ljudske prevare i zablude".

Zbilja, da kao kljusad srljaju u pravcu svoje nevjerovatne nadriteze o piramidama je bilo za ocekivati, ali da ce preci na ovako jeftine, pogane i neukusne metode denuncijacije, kao nekada jugoslovenska OZNA, UDBA ili KOS, to nije bilo za ocekivati, posto smo cak i Semiru Osmanagicu pripisivali barem toliko ljudstva i kulturnog ponasanja.

Citajuci najnoviji clanak sa visoko.co.ba sticemo dojam da je ovo samo pocetak kraja. I to kraja jedne sulude ideje, bazirane na lazima, prevarama i zabludama. Lazi su dosle izvana, bile poduprte prevarama unutar nase zemlje od strane korumpiranih politicara, propalih marksistickih profesora i nazovi-naucnica, koje su bile ostale bez posla, pa se latile prve najbolje sanse za zaradom, a plodno tlo su nasle na osnovi zabluda u nasem narodu.

Zablude prestaju polahko, posto se javljaju i prevareni naucnici poput Grace Fegan (koja nikada nije htjela ni da cuje o ovom nazovi-projektu), i naucnici ciji se ugled pokusalo zloupotrijebiti (poput prof. Bruce Hitchner-a), kao i naucnici, koji su pojasnili da odredjeni kreatori ove prevare nemaju nikakve veze s njima (npr. pismo dr. Hawass-a u vezi dr. Barakata i Semirove izjave, da je dr. Hawass bio taj, koji je poslao dr. Barakata u Bosnu).

Ali lazi i prevare se jos uvijek odupiru istini i konacnoj presudi od strane prevarenog naroda i oficijelne nauke.

I samo znajte da je najvise DENUNCIJACIJA bilo pred sami kraj komunizma, posto se poslije toga vise jednostavno nije znalo "ko pije, a ko placa". I istu takvu sudbinu dozivljava ova suluda ideja, ustolicena u liku famozne Fondacije, prozdranih 145.000KM, nestalih kostura, nekoliko tona obicnog kamenja, masne place Semirovog sure Marija Gerussija, kao i samog Osmanagica i njegovih pulena poput Hodovica, Nukicke, psihologinje Vehabovic-Rudez, dr. Smailbegovica, Semirovog oca, prof. Murisa Osmanagica i ostalih (su)kreatora ublehe.

Bosanska Piramida Zablude
<< 07/2006 >>
nedponutosricetpetsub
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


APWR clanovi i prijatelji

Preporuceni linkovi
Basta Misterije (satira)
Bosanceros (poezija)
Krampaj zadzabe (satira)

---- Community ----

Bosanci.net (community)
Blogger.ba (blog hoster)
Sarajevo-X Forum

---- Multimedia ----

(Osmanagiceve TV-provale)

NTV Hayat - Korak
Centralni Zatvor


Analize zablude

Prava historija Bosne

eMail, RSS-Feed & APWR-Homepage
piramidazablude@yahoo.com

RSS-Feed

APWR HOME


Counter
128984