Semir se, haman, nece vratiti. A ne bi bilo ni lose.

Kao sto se dade saznati iz jednog postinga na forumu Cyberbulevar.com, bliski Semirov saradnik, Amer Smailbegovic, se mozda nece vratiti u Bosnu tj. “nije pouzdano” da li ce se vratiti.

Evo citata njegovog postinga pod nickom “Smailbeg”.

Kada dolaze stranci i koji – neznam, to je pitanje fondacije i njihove organizacije, sa kojim nemam veze.
Sto se tice blokova – radi se o blokovima brece, ovi ravniji su vjerovatno obradjivani od prirodnog materijala i slagani, a ovi ravni su vjerovatno ljevani od oblutaka i nekog karbonatnog vezivnog materijala. Ovim fenomenom bi se trebali pozabaviti sedimentolozi koji bolje razumiju tzv. Lasvansku Seriju od mene.
Kad i ako budem dolazio u Bosnu za sada se nemoze pouzdano naslutiti jer meni valja zaraditi nafaku ovdje.

Hmmmm …. cudno, cudno, bas u ovo vrijeme … ali, o.k., dopustimo i Semiru i Ameru da se “odmore” tj. zarade njihove nafake, pa cemo vidjeti, sta ce nam kasnije saopciti. Premda imam odredjenu slutnju.

Ali, posto ja ne postupam kao Semir, pa prodajem knjige o necemu sto nije iskopano, necu ni sada odmah kazati da ga nece biti, nego cemo pricekati, pa onda o tome pisati.

Zasad se moramo zadovoljiti njegovim pismima, poslanim “udarnicima na Visocici”.

A sto se naslova ovog postinga tice, on je namjerno PROVOKATIVAN.

I ja se volim zezati. Ali se ne zezam sa zeljama i nadama napacenih ljudi, koji su prezivjeli rat, i ne mamim ih na Visocicu da krampaju, a ja da hodam oko njih i nadgledam.

Nesto me na Titu podsjeca. Ljudi krampaju, posumljavaju goleti, omladinske akcije, grade autoputeve … a Tito mase!

3 komentara

Komentariši